ó, ió, zió .....invázió!!!

2011.04.05. 12:16

Szólj hozzá!

Kezdődik. Itt toporog az EU a kapuban és máris megindultak az első fecskék Horváthon felé. A DM és a SPAR már megvetette lábát a köves parton, most épp az IKEA-n a sor, oda is durrant egyet Zágrábtól délkeletre, mert nem főváros a főváros egy tisztességes trgovački centar nélkül. (Ja, hogy az Arena Centar tavaly épült…? Uppsz.) És ha már lúd, legyen kövér alapon mellébiggyeszt még 320 boltot, ne unatkozzon már a horvát család, ha bútorboltba indul.

„Juuupiii!” – írja nem kis iróniával az egyik kommentelő a hírre reagálva. Nos, igen. Elérkezett az idő, hogy a horvátok felkössék azt a bizonyos gaćicát. Mert a kecske jól fog lakni. De tudnak-e vigyázni a horvátok a kupus-(ta)jukra?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr632801451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása