No Roaming

2011.08.06. 08:33

2 komment

Nem cifrázta túl a névválasztást az a fiatal magyar cég, amire nemrég akadtam rá a neten. A magas roaming díjakra adott hangsúlyos NEM azon pofonegyszerű szolgáltatáson alapszik, mely lehetőséget ad az adott országbeli – esetünkben horvátországi – netszolgáltatók SIM kártyáinak bérlésére a nyaralás időtartamára. Attól függően, hogy mennyire vagyunk képesek elszakadni telefonunktól, facebook vagy e-mail fiókunktól a tengerparton, különböző csomagokat ajánl nekünk a No Roaming, úgy gondolom, teljesen korrekt áron. Próbálta már valaki?

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr793129395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ndeni 2011.09.26. 10:23:24

Szia!

Én próbáltam, az enyém cég... jó, mostanra már néhány százan kipróbálták. Ez a legutóbbi visszajelzés: "A gondatlan nyaraláshoz kimondottan nagy segítség volt a szolgáltatásuk.
Természetes, hogy a hazai szervizektől 700Km re kell az autómnak motorhibát jeleznie. Az internet és a toyota fórumosok segítségével sikerült kideríteni a hiba okát, így egy külföldi szerviz árát is megspórolhattam." - de komolyan, a hétvégén írta az egyik ügyfelünk. Ráadásul, most már kilenc országba nyújtjuk a szolgáltatást! ;-)

üdv, Dénes

Isztranauta · http://www.isztranauta.hu/ 2011.09.27. 08:38:17

@ndeni: Az ötlet mindenesetre eredeti. Sok sikert kívánok!
süti beállítások módosítása