Szökés Pazin várából

2012.05.18. 11:44

Szólj hozzá!

Pazin városmarketingjét már egy jó ideje Sándor Mátyás viszi a vállán. Az isztriai városban évek óta megrendezik a Verne Gyula Napokat (Dani Julesa Vernea) a híres regényhősök, Sándor Mátyás és Báthory István izgalmakkal teli kiszabadulására emlékezve. Az idén június 20-tól 26-ig tart az eseménysorozat, ami igazi időutazást kínál a látogatóknak.

Emellett itt az új attrakció: a szökést a várból színészek játsszák el és ezt mint programot zenével és vacsorával körítve tálalják (fejenként 200 kunáért) a közönségnek. Csak hogy legyen fogalmunk, mi is vár ránk, itt egy rövid videó.

A programra június 17-én, augusztus 5-én és szeptember 22-én kerül sor, jelentkezni a www.istrainspirit.hr oldalon lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr544524073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása