Horvátország, szeretlek!

2012.08.26. 15:58

Szólj hozzá!

A horvátok is megvásárolták a nálunk tavaly indított műsor (Magyarország, szeretlek!) licenszét, így szeptembertől a horvát királyi tévén (HRT) is nyomon követhetjük a Volim Hrvatsku! című vetélkedőt. A felállás ugyanaz: a két, egymással vetélkedő csapat tagjai adásról-adásra változnak, csak a két csapatkapitány állandó: a horvát verzió esetében ezt a tisztet két színész, René Bitorajac és Goran Navojec tölti be.

Horvátország szeretlek.jpgMivel én a vetélkedő magyar változatát is kedveltem, kíváncsian várom, mennyire vicces és pörgős műsort sikerül összehozni a horvátoknak. Afelől nincs kétségem, hogy a játék során sok érdekes részlet fog kiderülni déli szomszédunkról, a kérdés csak az, hogy mennyit sikerül majd fogni az adásból, a szűk keresztmetszet ugyanis nálam megint a nyelvtudás (pontosabban annak hiánya) lesz. Egy újabb nyomós érv tehát, hogy leporoljam a horvát nyelvkönyveket és nekiüljek a nyelvtanulásnak, megújult lendülettel.

fotó: www.hrt.hr

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr74733015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása