Klasszikus zenei fesztiválok Dél-Dalmáciában

2013.06.26. 15:14

Szólj hozzá!

A komolyzene kedvelőinek igazi kulturális tobzódást ígér a jövő héten Dél-Dalmácia. Július 3-tól 6-ig nemzetközi operafesztiválnak ad otthont Dubrovnik, az előadások a Rektorpalota átriumában kelnek majd életre. A fesztivál a cavtati születésű, nemzetközi hírű operaénekes, Tino Pattierának állít emléket.

Dubrovnik koncertek rektorpalota.jpg

A Rektorpalota átriuma - itt lesznek az operaelőadások

Ezen a héten (július 1-től 9-ig) a szomszédos Cavtat Epidaurus Fesztiváljára érdemes még ellátogatni. A fesztivál ötlete a cavtati születésű zongorista, Ivana Marija Vidović fejéből pattant ki, aki koncertek révén szeretné tengerparti szülővárosa jó hírét öregbíteni. Az Epidaurus Fesztivál nyitó gálakoncertjére (flamenco est) a belépés ingyenes, a többi koncertre 50 kunáért lehet jegyet váltani a TEUTA utazási irodában.

 

Még többet szeretnél tudni Horvátországról? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr785379130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása