Friss ötletek a forró dalmát nyárban - Design expo Dubrovnikban

2014.08.13. 15:43

Szólj hozzá!

Mindig örömmel adunk hírt fiatal horvát dizájnerek munkáiról, most sincs ez másként. Az Oblo játék kitalálója, Marko Pavlović nyomdokában sok fiatal tervező próbál utat törni magának a helyi és nemzetközi piacon. A Design Tourism Expo & Store nevet viselő kiállítás és vásár Dubrovnikban évek óta egyre látogatottabb nemcsak a helyiek, hanem az épp itt nyaralók körében is. A Luža történelmi falai közé szorult vásár augusztus 24-ig tart.

design expo.jpg

Világos, letisztult kiállítótérben mutatkoznak be a horvát dizájn titánjai

És hogy miket láthatunk itt? A dizájnon kívül - a kiállítás elnevezéséből következtetve - valamiképp a turizmusnak is meg kell jelennie. Úgy tűnik azonban - például Vlatka Leskovar Mlinci névre hallgató, egymásba csúsztatható sodrófáját elnézve  - ezt a kitételt elég tágan értelmezték. A trendi napszemüvegtől az ötletes ki-becsukható bútorokig sok minden felvonul a vásáron, egyik kedvencünk Maja Mesić ceruzája, a Boya, a vastag és vékony vonalak szakértője. A képeket az esemény facebook oldaláról válogattuk.

design expo Dubrovnikban.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr916600803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása