Zárt ajtók mögött

2012.04.15. 11:12

Szólj hozzá!

Lehet hogy a kukkolós bejegyzés az oka, de az a határozott benyomásom, hogy újabban csak zárt ajtók fogadnak Horvátországban. Itt van máris ez a kapu Dubrovnik kikötőjében. Kék színének és oroszlános kopogtatójának elég nehéz ellenállni. És bár ott az apartman jelzés mellette, zárkózottságával mégis mintha azt üzenné: itt bizony rossz ajtón kopogtatsz!

Dubrovnik kapu a kikötőben.jpg

Akárcsak ez a két kapu Senjben, ahol az elegáns kovácsoltvasra fittyet hány a szomszédos műhelyajtóra festett vidám ál-kapu.

ajtók Senjben.jpg

Miután Dalmáciában hiába próbálkoztam, az Isztria felé vettem az irányt. De még itt, Novigradban is hoppon maradtam, a kőfej szigorú tekintetétől pedig végképp elbátortalanodtam. Ígérem, többet nem kukkolok!

Novigrad múzeum kapu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr374441173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása