A Ryanair bázist nyit Zadarban

2013.01.04. 17:22

Szólj hozzá!

Jó pár éve a levegőben lógott, ami most megtörtént: a Ryanair ír fapados légitársaság decemberben bejelentette, hogy bázist nyit Zadarban.

A Ryanair régóta repül Horvátországba, Zadar mellett eddig Pulába és Rijekába, valamint Eszékre szállította nyaranta az utasokat. A bázis áprilisban nyílik egy repülőgéppel, aminek csatasorba állításával az eddigi 9 útvonal 2013-ban héttel bővül. A németek, angolok és hollandok mellett így jöhetnek majd a fapados céggel a lengyelek (Wroclawból) és a franciák (ők Párizs-Beauvais-ből és Marseille-ből) is a dalmát városba. A zadari reptér bővítése tavasz óta folyamatosan zajlik, a horvátok szorgalmasan készülnek a megnagyobbodó utasforgalomra.

Zadar reptér Ryanair bázis.jpg

Az utasok száma remélhetőleg tovább bővül

A Ryanair ezekkel az európai városokkal fogja nyáron Zadart összekapcsolni: Dublin, East Midlands, Göteborg, Haugesund, Liverpool, Párizs, Wroclaw, Baden-Baden, Billund, Charlerois (Brüsszel), Düsseldorf-Weeze, Frankfurt-Hahn, London Stansted, Marseille, Oslo Rygge, Stockholm Skavsta.

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr954998242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása