Salsa rajongók, figyelem! Irány Horvátország!

2012.04.13. 11:04

Szólj hozzá!

A horvát tengerparton él és virul a salsa! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Rovinjban már a nyolcadik alkalommal gyűlnek össze a táncoslábúak, hogy egy héten át tíz helyszínen - köztük a város főterén – hódoljanak a tánc szenvedélyének.

Az idén június 19-24. között lesz Rovinjban a fesztivál, ami éppen ideális, így ugyanis a résztvevőknek lesz idejük kipihenni az izomlázat július végéig, amikor is Šibenikben kezdődik az újabb Salsa Splash. A sibeniki salsa fesztivál szintén egy hetes, július 24-től 30-ig tart.

Jegyekből mindkét helyszínen többféle van: heti és hétvégi, workshopokkal kombinált, férfi és női, kezdő stb. A sibeniki Salsa Beach Splash jegyek valamivel olcsóbbak, ráadásul más európai salsa fesztiválokkal kombinált jegyeket is lehet vásárolni. Elővétellel 15-25 eurót lehet spórolni.

További részletek:

Croatian Summer Salsa Festival – Rovinj

Salsa Beach Splash - Šibenik

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr54407478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása