Fügét a közelgő ősznek!

2012.09.08. 18:02

Szólj hozzá!

Nehogy valaki abban a tévhitben ringassa magát, hogy véget ért a nyár Horvátországban, mert egyrészt egyelőre tartja magát ott is a 28 C˚-os meleg, másrészt a mai napon az ember csak kapkodja a fejét, hol is hagyja magát szórakoztatni, etetni-itatni a hétvégén, illetve a jövő hét folyamán.

Zadarban ma kezdődött az 5. Fügefesztivál, a kezdeti fotókiállítás a Rektorpalotában néhány nap múlva (szeptember 13-14.) fügevásárral egybekötött ízorgiáig fog fajulni az Öt kút terén. A füge ünnep egy hét múlva, 15-én érkezik meg az Isztriára, Barban főterére.

Az Isztrián addig sem tétlenkednek, ma van a tojásrántotta-ünnep, Buzetben, a Fontana téren ma este 2012 tojásból és 10 kiló szarvasgombából ütik össze az estebédrevalót.

Dubrovnikban eközben Vespa találkozót tartanak. Az olasz kismotor szerelmesei fel-alá robognak majd a város utcáin, fel a Srđ-hegy tetejére, majd le a strandra egy kis ejtőzésre.

kilátás a Srdj hegyről Dubrovnikban.jpg

A Vespások ide szerveztek találkozót

Akkor most hova is menjünk? Isztria? Dubrovnik? Zadar?

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr844763393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása