Ki küld el melegebb éghajlatra?

2014.01.23. 13:56

Szólj hozzá!

Strandínséges idők járnak. Ha még esne a hó, nem mondom, könnyebb lenne kibekkelni ezt a pár hónapot a nyárig, snowboardozással, szánkózással gyorsabban szalad az idő, de ez a se tél, se nyár hangulat eléggé lelombozó. Most kéne igazán hálásnak lennünk azoknak a kellemetlenkedőknek, aki melegebb éghajlatra küldenek bennünket, nem is sejtve, hogy vesénkbe látnak, hisz épp erre vágyunk!

horvát tengerpart blog.jpg

Idézzük csak fel, mik is a melegebb éghajlat összetevői! Először is, ahogy a nevében is szerepel, meleg mindenképpen kell hozzá. Úgy 22 foktól felfelé az elviselhetőig. Hűsítő tengerparttal kombinálva csak az igazi. Ha ezt megfejeljük egy fagyival, napolajat önként bőrünkbe masszírozó kézzel, homokozó szettel (gondolván a legkisebbekre is), máris alakul a dolog. Egyéb kellékek, mint menő napszemüveg, balzsamos este, halvacsora csak tovább lendíthetnek a dolgon.

Horvátország Krka Nemzeti Park.jpgEgyesek nem átallanak nemzeti park vizében hűsölni...

Az igazi ínyencek azonban nem érik be ennyivel. Zsúfolt strandok helyett eldugott öblök vizében mártóznak, vagy delfinekkel versenyt úszva élvezik a melegebb éghajlat kínálta előnyöket. A helyzet esetükben néha odáig fajul, hogy giccses naplementét és hajóroncs-felfedező búvártúrát is illesztenek a programba. Hiába, egyeseknek semmi se szent.

naplemente Omisban Horvátország.jpgEgy szép példa a giccses naplementére Horvátországban

A melegebb éghajlat legjobb tulajdonsága azért mégiscsak az, hogy előbb-utóbb, de megérkezik. Addig is vigasztalódjunk ezekkel a nyári fotókkal!

melegebb éghajlat fotó montázs.jpgA horvát tengerpart a melegebb éghajlat egy ékes példája. Facebook oldalunkon még többet megtudhatsz róla!

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr425778203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása