Az Aqua bolthálózat

2011.11.10. 10:45

Szólj hozzá!

Ez a blog ugyan nem a reklám helye, mégis, van egy olyan üzlet Horvátországban, az Aqua, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. De megállás nélkül sem. Kirakata minden alkalommal rabul ejt. Törölközők, pólók, papucsok, vagyis a nyaralás alapkellékei várnak itt vevőre, a tenger színeibe csomagolva. Halak, apró bálnák és tengeri csillagok kelnek életre a bögréken és füzeteken, hazatérve is eszünkbe juttatva a (horvát) tengerpartot.

A horvát ajándékbolt-cég folyamatosan építi franchise hálózatát, jelenleg 17 Aqua üzlet található Horvátország szerte, Vodicétől kezdve Dubrovnikig. Több európai országban, Ausztráliában és már hazánkban is megvetették a lábukat. A magyar Aqua bolt Balatonfüreden található.

A bejegyzés trackback címe:

https://isztranauta.blog.hu/api/trackback/id/tr123367798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása